Etiket Sonuçları: 18 mart

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenini Gerçekleştirdik

Tarihimizin şanlı sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferini 109. Yıl dönümünde şehitlerimizi saygı ve minnetle andığımız bir program gerçekleştirdik. Tarih öğretmenimiz Züleyha Atmaca Poyrazın konuşmasi ile günün anlam ve önemini vurguladık, anlamlı şiirler ve konuşmalarla devam eden programımızda Çanakkale oratoryosu seslendirildi. Ardından müzik öğretmenimiz Süheyla Subay yönetiminde okul koromuzdan türküler ve marşlar dinledik. Törenimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz bir törenle kutladık. Tarihimizin altın sayfalarından biri olan Çanakkale Zaferi'ni büyük bir gururla kutlarken vatan uğruna can vermiş aziz şehitlerimizi de saygı ve rahmetle andık. Fedakar ve iman dolu Türk Milletinin Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde gösterdiği büyük kahramanlığın 108. yılı kutlu olsun.

Törenimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete göç etmiş bütün şehitlerimiz huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve devamında İstiklal Marşı'mızın hep birlikte okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma,  Okul Müdürümüz Muhsin YILMAZ tarafından yapıldı. Çanakkale Zaferi'nin önemini ve Türk Milletinin kahramanlığını vurgulayan şiirler okundu, konuşmalar gerçekleştirildi. Okul koromuzun söylediği ve tüm okulun eşlik ettiği güzel Çanakkale türküleriyle programımız sona erdi.