Etiket Sonuçları: etkinlik

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, ögrencilerimizin  dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcı olan sözcüklerimizle buluşması ve Türkçeyi daha iyi kullanmalarını hedefleyen etkinliklerimizden ilkini gerçekleştirdik.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem KOŞAL rehberliğinde  sınıflarımızda "Bilen Oturur" etkinliğini yaptık. Öğrencilerimiz tahtaya kalkarak etkin bir şekilde faaliyet gösterdiler. Verimli ve eğlenceli geçen bu etkinlik için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Veli Akademileri Etkinliklerimiz devam ediyor.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda 15.12.2022 tarihinde 12:00'de

"Kadına Şiddet" konulu seminerimiz okulumuzun Rehber Öğretmeni Songül ATAÇ tarafından verilecektir.

Seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

9/AH Sınıfı bu hafta Sosyal Etkinlik dersini sınıf ortamı dışında sanat atölyesinde gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerin büyük keyif ve istekle katıldığı bu atölye çalışmasında kendi emekleriyle bir başkasına hediye edilmek üzere bir mumluk hazırlamışlardır.Böylece hediyeleşme kültürü, el emeğinin kıymeti, bir başkasına değer verme , zamanı etkili kullanma, sanat ile uğraşma rahatlama, atölyede iş yapma gibi değerlerin kazanımları gerçekleşmiştir.