Etiket Sonuçları: eğitim

Nis

Okulumuzda "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında Ahmet Ferit AKDAĞ eğitmenimiz tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize düzenlenen eğitimde; trafik kuralları farkındalığı, trafiği güvenli ve ulaşımı konforu kullanmaya yönelik verimli bir eğitim gerçekleşmiştir.Eğitmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılına 11 Eylül 2023 Pazartesi 8:30 da başlıyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.

Haz

Hami firmamız Workcube tarafından öğrencilerimize eğitim düzenlenmiş olup, firmada staj yapacak öğrencilerimiz staja hazırlık eğitimi almaktadır. Hami firmamız Workcube çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ilkyardımın insan hayatında ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu farkındalıkla öğrencilerimizi eğitmek için Milli Eğitim Bakanlığı İlkyardım Eğitim Merkezi'nden gelen Eğitmen Kıymet Ramazanoğlu'nun verdiği ilkyardım eğitimi 17.03.2023 tarihinde saat 10:00'da okulumuz öğrencilerine sunulmuştur. İhtiyaç duydukça eğitimlerimiz devam edecektir.

Veli ve öğrencilerimize yönelik ilkyardım semineri 17 Mart 2023 Saat 10:00'da yapılacaktır.

Ara

Okul müdürüz Neriman TOKATLIOĞLU Öğrenen mahalle projesi kapsamında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle okulumuzda velilerimize ve mahalle sakinlerimize açtığımız  Makrome kursunu ziyaret ettiler.

Eyl

Kadıköy Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK  ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık ASLAN okulumuzu ziyaret etmişlerdir.Okul Müdürümüz Neriman TOKATLIOĞLU' dan okulumuz hakkında bilgi almış öğrenci ve öğretmenlerimizle görüşmüşlerdir.Kıymetli  ziyaretleri için Sayın Kaymakamımıza  ve Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın uzaktan eğitim sürecini anlattığı videoyu izlemek için tıklayınız.

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik patent/faydalı model yarışması başlıyor.

Patentle Türkiye sloganı ile başlayacak olan yarışma, liselerde patent/faydalı model konusunda farkındalık oluşturulması, öğrencilerin gelecekte profesyonel meslek hayatında veya akademik çalışmalarda kullanacakları teknik bilgilerle donatılması ve öğrencilerin ülkemizin teknolojik gelişmesinde önemli bir yer tutan buluş faaliyetlerine özendirilmesini amaçlamaktadır.