Etiket Sonuçları: hafta

Nis

Valiliğimiz himayelerinde yürütülen İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında 01-07 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftasında öğrencilerimize Farkındalık yaratmak için Zehra TAŞÇI öğretmenimizin önderliğinde  okulumuzda pano duzenlenmistir.

Nis

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Kadıköy Belediyesinden temin edilen fidelerimizi Çevre Kulübü öğretmen ve öğrencilerimizle Okul Müdürümüz Ömer YÜKSEL eşliğinde bahçemize diktik.

Kütüphane Haftası kapsamında okul kütüphanemizde okuma saati yaptık.

Kütüphanecilik Haftası kapsamında, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar rehberliğinde  pano çalışması ve kitap sergisi etkinliği  gerçekleştirildi.

Bilim Teknoloji ve İnternet Kulübü haftası dolayısıyla kulup öğrencilerimizin araştırmaları sonucu güncel teknoloji haberleri ile panomuz yenilenemiştir. Tüm öğrencilerimizi Bilişim Teknolojileri katında (1. kat ), yenilikleri takip etmek adına panomuzu okumaya davet ediyoruz.

Haz

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında okulumzda çevre koruma bilinci kazanılmasına yönelik Rüstem Cem UYANIK ve Esma KAYMAK hocalarımız eşliğinde okulumuzun çevresindeki atıkların toplanması için öğrencilerimizle etkinlik yapılmıştır.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aktif olarak kullandığımız kütüphanemiz Kütüphaneler Haftası’nda da işlevseldi. Hayatı, geleceği anlamak, zihnimizi aydınlatmak için kitap okumanın önemini yaşadık.