Etiket Sonuçları: istiklal marşı

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında, Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle andık . Ve '' Nice  Akifler yetişsin de bu topraklarda,

hiçbiri yeni bir İstiklal Marşı yazmak zorunda kalmasın asla!'' diye  temennide  bulunduk. Programı hazırlayan, Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak İstiklâl Marşı'mızın 102.yılını ve İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Âkif Ersoy'u okulumuzun konferans salonunda düzenlediğimiz törenle andık. Törenimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'mızın okunmasıyla başlamıştır. Günün anlam ve önemini Okul Müdürümüz Muhsin Yılmaz yapmıştır. Öğrencilerimiz Kâzım Efe Ateş ve Zeynep Çapanoğlu, İstiklâl Marşı'nın kabul edilmesini anlatan yazıyı birlikte okumuşlardır. İstiklâl Marşı'mız ile ilgili kısa filmimizden sonra okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklâl Marşı Oratoryosu ile öğrencilerimiz performanslarını sergilemiştir. Törenimizi Emir Batın Bağrıaçık ve Elif Küçükgözgözoğlu güzel sunumlarıyla yönetmiş ve sonlandırmıştır. Öğrencimiz Serhat Taşhan teknik destek vererek yanımızda olmuştur.İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 102.yılını ve Mehmet Âkif Ersoy'u saygıyla anıyoruz...