Etiket Sonuçları: kadıkö

Öncü Kadıköy Projesi kapsamında okulumuz müzik öğretmeni Suheyla SUBAY rehberliğinde öğrencilerimizin 12.05.2024 Pazar günü saat 12:00 -13:00 arası Özgürlük Parkında "Annelerimize Sevgilerimizle" konulu müzik dinletisi olacaktır. Tüm annelerimizi bekleriz.

Garemtal'in Kitap Kurtları, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar  rehberliğinde "Öncü Kadıköy projesi " Her Yer Kütüphane" kapsamında oluşturdukları mekanda okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Kadıköy Öncü Projesi Sosyal Duyarlılık kapsamında Hayvanları Koruma Kulübü Öğrencileri ve Öğretmenleri Ebru ŞAHİN ve Hande OCAK başkanlığında ' Sevgi İyileştirir ' projesi SEVGİYLE devam ediyor.

Öncü Kadıköy Projesi kapsamında "Garemtal'in Kitap Kurtları "ekibi olarak Özlem Çuhadar rehberliğinde kitap kampanyası başlatıyoruz. Amacımız  okulumuzda kütüphane dışında da kitap okuma mekanları oluşturarak, bu mekanlarda kitap okunmasını sağlamak. Proje ekibi olarak diyoruz ki kitap getirin çoğ alalım, kitap getirin yeni  dünya larla buluşalım.

OKUL KÜTÜPHANEMİZİ AÇTIK

Yenilenen okulumuzun yenilenen kütüphanesini düzenlediğimiz güzel bir törenle açtık.

Açılış programımız Okul Müdürümüz Sayın Neriman TOKATLIOĞLU'NUN konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz TOKATLIOĞLU, kütüphanemizin yenilendiğini, güncellendiğini ve tüm paydaşların kullanımına hazır hale getirildiğini ifade etti. Öğrencilerimizin burada ders çalışabileceklerini, projeler üreterek hayata geçirebileceklerini, okuma kültürü edinerek ilerleyen hayatlarında kullanabilecekleri yeni beceriler kazanabileceklerini belirtti. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle kitap bağışı yoluyla bizlere destek olan velilerimize teşekkür ederek kütüphanemizi hizmete açtı.

KÜTÜPHANEMİZİN İLK GÜNÜNDE HEP BİRLİKTE OKUDUK

Açılış törenine katılan herkes bir kitap seçerek okudu. İlk günümüzde hep birlikte kitap okumanın mutluluğunu yaşadık.

Kütüphanemizden ilk ödünç kitabı Fizik Öğretmenimiz Serpil GÜLTEPE aldı. Kitabın kaydını Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL yaptı.

Açılış gününde ilk kitap bağışını Tarih Öğretmenimiz Ender Şamlıoğlu yaptı.

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Organizasyon Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri Aslı TABAN ve Emel PÜLENT destekleriyle açılışımızı güzelleştirdiler.