Etiket Sonuçları: kütüphane

Kütüphane Haftası kapsamında okul kütüphanemizde okuma saati yaptık.

Garemtal'in Kitap Kurtları, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar  rehberliğinde "Öncü Kadıköy projesi " Her Yer Kütüphane" kapsamında oluşturdukları mekanda okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Kütüphanecilik Haftası kapsamında, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar rehberliğinde  pano çalışması ve kitap sergisi etkinliği  gerçekleştirildi.

Kütüphanecilik Haftası kapsamında edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar rehberliğinde ilçemizde bulunan Kemal Tahir Kütüphanesi'ne gezi düzenledik. Kütüphanede   edebiyat belgeliğinin oluşturulma sürecini de ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz değerli şair ve yazarlarımıza dair çok sayıda belge ve materyali inceleme imkanı buldular.

Okulumuzun kütüphanesini yeniledik. Okulumuz kültür-edebiyat ve kütüphanecilik kulübü, öğrencilerimizin kütüphanemizden etkin  biçimde yararlanması  için kütüphanecilik haftasında kütüphanede okuma  ve kitap sohbeti etkinlikleri gerçekleştirecek.  Kütüphanecilik haftasında öğrencilerimizi yenilenen kütüphanemize bekliyoruz.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aktif olarak kullandığımız kütüphanemiz Kütüphaneler Haftası’nda da işlevseldi. Hayatı, geleceği anlamak, zihnimizi aydınlatmak için kitap okumanın önemini yaşadık.

OKUL KÜTÜPHANESİNDE ŞİİR DİNLETİSİ DÜZENLEDİK

18- 24 Mart Yaşlılara Saygı ve 28 Mart- 3 Nisan Kütüphane Haftası vesilesiyle Türk Edebiyatının en ünlü kalemlerinden derlediğimiz çok güzel ve anlamlı şiirlerden oluşan bir dinleti düzenledik.

Okul Müdürü Neriman TOKATLIOĞLU'nun açılış konuşmasıyla başlayan dinletimizi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sema Deniz YOLSAL danışmanlığında ve Müzik Öğretmeni Süheyla SUBAY'IN değerli katkılarıyla okul kütüphanemizde gerçekleştirdik.

Halkla İlişkiler Bölümü 9A sınıfı öğrencileri Sudenaz DAŞ, Miraç Fırat GÖÇEROĞLU, Derya YALÇINKAYA, Şengül GÜMÜŞ, Taha Umut KATILMIŞ, Eylül KARABIYIK, Hilal KARAGÜLLE, Elif KOLUMAN, Ayşe Yağmur HAYAL birbirinden güzel şiirleri seslendirdiler. 11AH sınıfından Uğur EREN, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü okuyarak programımıza renk kattı. Mehmet Ali UÇAR, Ekin OKTAR ve Ceylin EYÜPOĞLU  teknik ekibimizde yer aldılar. Dinletimiz, okulumuzun adının yazılı olduğu kitap ayraçlarının katılımcılara hediye edilmesiyle son buldu.

OKUL KÜTÜPHANEMİZİ AÇTIK

Yenilenen okulumuzun yenilenen kütüphanesini düzenlediğimiz güzel bir törenle açtık.

Açılış programımız Okul Müdürümüz Sayın Neriman TOKATLIOĞLU'NUN konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz TOKATLIOĞLU, kütüphanemizin yenilendiğini, güncellendiğini ve tüm paydaşların kullanımına hazır hale getirildiğini ifade etti. Öğrencilerimizin burada ders çalışabileceklerini, projeler üreterek hayata geçirebileceklerini, okuma kültürü edinerek ilerleyen hayatlarında kullanabilecekleri yeni beceriler kazanabileceklerini belirtti. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle kitap bağışı yoluyla bizlere destek olan velilerimize teşekkür ederek kütüphanemizi hizmete açtı.

KÜTÜPHANEMİZİN İLK GÜNÜNDE HEP BİRLİKTE OKUDUK

Açılış törenine katılan herkes bir kitap seçerek okudu. İlk günümüzde hep birlikte kitap okumanın mutluluğunu yaşadık.

Kütüphanemizden ilk ödünç kitabı Fizik Öğretmenimiz Serpil GÜLTEPE aldı. Kitabın kaydını Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL yaptı.

Açılış gününde ilk kitap bağışını Tarih Öğretmenimiz Ender Şamlıoğlu yaptı.

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Organizasyon Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri Aslı TABAN ve Emel PÜLENT destekleriyle açılışımızı güzelleştirdiler.