Etiket Sonuçları: Öğrenci

Ara

Okulumuzda "Öğrencilerimiz İlkyardımla Daha Güvende" Projesi kapsamında verilen İlkyardım semineri, İlkyardım Eğitici Eğitmeni Kıymet RAMAZANOĞLU tarafından 8.12. 2023 Cuma günü gerçekleştirilmiştir.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Birinci Dönem Veli toplantılarımız 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.Katılamayan velilerimizi okul wep sayfasından veli öğretmen görüşme takvimi  (gün ve saat)çizelgesine göre okulumuza gelmelerini bekliyoruz.

Kas

Sayın velimiz, 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 11:00'de okul idaremiz, rehberlik servisimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuzda Öğrencilerimizin başarı,devamsızık,disiplin(okul kuralları)' nın görüşüleceği 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımları rica olunur.

OKUL KÜTÜPHANEMİZİ AÇTIK

Yenilenen okulumuzun yenilenen kütüphanesini düzenlediğimiz güzel bir törenle açtık.

Açılış programımız Okul Müdürümüz Sayın Neriman TOKATLIOĞLU'NUN konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz TOKATLIOĞLU, kütüphanemizin yenilendiğini, güncellendiğini ve tüm paydaşların kullanımına hazır hale getirildiğini ifade etti. Öğrencilerimizin burada ders çalışabileceklerini, projeler üreterek hayata geçirebileceklerini, okuma kültürü edinerek ilerleyen hayatlarında kullanabilecekleri yeni beceriler kazanabileceklerini belirtti. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle kitap bağışı yoluyla bizlere destek olan velilerimize teşekkür ederek kütüphanemizi hizmete açtı.

KÜTÜPHANEMİZİN İLK GÜNÜNDE HEP BİRLİKTE OKUDUK

Açılış törenine katılan herkes bir kitap seçerek okudu. İlk günümüzde hep birlikte kitap okumanın mutluluğunu yaşadık.

Kütüphanemizden ilk ödünç kitabı Fizik Öğretmenimiz Serpil GÜLTEPE aldı. Kitabın kaydını Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL yaptı.

Açılış gününde ilk kitap bağışını Tarih Öğretmenimiz Ender Şamlıoğlu yaptı.

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Organizasyon Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri Aslı TABAN ve Emel PÜLENT destekleriyle açılışımızı güzelleştirdiler.

Proje grubu öğrencilerimiz Pandemide dijitalleşmenin artmasına dikkat çekerek arkadaşlarını satranç oynamaya teşvik ediyorlar.

Tenefüslerde sosyal mesefaye dikkat ederek kısa maçlar düzenliyorlar.