Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz devam ediyor . 21.03.2024 tarihinde saat 12:00'de Songül ATAÇ öğretmenimizin rehberliğinde "Bağımlılıktan Korunma Semineri" olacaktır.

Şbt

Veli Akademileri tüm hızıyla devam ediyor. Tüm velilerimizi 23 Şubat'ta okulumuza bekleriz.

Ara

Sınav takvimini excel dosyasında açmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz devam ediyor .İkinci seminerimiz 14.12.2023 tarihinde saat 12:00'de Songül ATAÇ öğretmenimizin rehberliğinde Okul Başarısında Ailenin Rolü "Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak" konusunda olacaktır.

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz başlıyor.İlk seminerimiz 5.12.2023 tarihinde saat 12:00'de Sema Deniz YOLSAL öğretmenimizin rehberliğinde "Okuma Kültürü" konusunda olacaktır.

Sayın Velimiz;

02.12.2023 Cumartesi günü saat 11:00' de Okul idaremiz, rehber hocamız, ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile Okulumuzda öğrencilerimizin başarı, devamsızlık ve disiplin konularının görüşüleceği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Veli Toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımı önemle rica olunur.

Mrt

Okulumuzda gerçekleşecek En iyi Narkotik Polisi Anne seminerine Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Birinci Dönem Veli toplantılarımız 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.Katılamayan velilerimizi okul wep sayfasından veli öğretmen görüşme takvimi  (gün ve saat)çizelgesine göre okulumuza gelmelerini bekliyoruz.

Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2204-A, B, C ve D Ortaokul- Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin çağrı duyurusu başvuru ve yürütme süreçlerine dair uzaktan yapılacak olan bilgilendirme seminerleri afişleri ekte gönderilmiştir.