Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2204-A, B, C ve D Ortaokul- Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin çağrı duyurusu başvuru ve yürütme süreçlerine dair uzaktan yapılacak olan bilgilendirme seminerleri afişleri ekte gönderilmiştir.

Kas

25 Kasım, Birleşmiş Milletlere üye birçok ülke ile birlikte ülkemizde de kadına karşı şiddetle mücadele konusunda farkındalığı arttırmak ve kurumlar arası koordinasyonu geliştirmek maksadıyla "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olarak anılmakta çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda; 21­28 Kasım tarihleri arasında, Bakanlığımız tarafından yürütülen KADINA EL KAL­KA­MAZ projelerine ait "Kadına Şiddet" broşürünü inceleyebilirsiniz.

#KADES

KADES KADIN ACİL DESTEK UYGULAMASIDIR. UYGULAMA İLE İLGİLİ BİLGİLERİ BROŞÜRDEN

ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Kas

10 KASIM TÖRENİ SEBEBİYLE 10.11.2022 PERŞEMBE GÜNÜ 3.  DERS SAATİ YAPILACAK OLAN SINAVLARIMIZ 6.DERS SAATİNE ALINMIŞTIR.

9-10-11-12 sınıflar hazırbulunuşluk uygulaması tarih ve saatleri

Eyl

Dyk kurslarımız 10. Ve 11. Siniflarimizla  24 Eylül cumartesi 9:30 da derslere başlayacaktır.

Eyl

GAREMTAL BİRLİKTE KİTAP OKUYOR!

2022-2023 eğitim öğretim yılında General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak haftada bir gün bir ders saati öğrencilerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte kitap okuyoruz. Yaşamımızdaki kitap dolu günlerimizin sayısını arttırmayı amaçlayarak haftada bir gün bir ders saati kitap okumak için buluşuyoruz. Bu etkinliğin sağlıklı yürümesi için de etkinlik takvimimizi sizlerle paylaşıyoruz. Takvime göre herkesin kitaplarıyla sınıfta bulunmasını ve kitap okumasını önemsiyoruz.

Veli Akademileri kapsamında 29.04.2022 tarihinde saat 11.00'de "Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme" konulu seminerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL tarafından verildi.

Katılımcılara sağlımızı korumamız için yapmamız gerekenler; kişisel hijyen ve çevre temizliğinin,  gıda seçiminin, uyku düzeninin önemi ile teknolojinin yanlış kullanımının sağlığımız üzerindeki  etkileri anlatıldı. Faydalı bilgilerin edinildiği seminerimiz, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.