03-04-2022

12 Mart İstiklâl Marşı'mızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'mizi büyük bir coşkuyla kutladık. Törenimiz, aziz şehitlerimiz anısı için saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Neriman Tokatlıoğlu, her iki günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

03-04-2022

Tarih öğretmenimiz Ender Şamlıoğlu'nun herkesi duygulandıran, heyecanlandıran konuşması büyük bir coşkuyla alkışlandı.

03-04-2022

Okulumuz öğrencilerinden Furkan Ege Torun, bizi İstiklâl Marşı'mızın yazıldığı yıllara götürdükten sonra Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nazife Kaçar yönetiminde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo, bizi tarihin altın sayfalarına götürdü.

03-04-2022

Müzik öğretmenimiz Süheyla Subay'ın yönetiminde okulumuz öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği türkülere hepimiz eşlik ederek bu iki önemli günü yâd ettik.

03-04-2022

Halk Oyunları Öğretmeni Serkan Şerin'in yönetiminde öğrencisinin oynadığı harika bir 'Zeybek Oyunu Solo Gösterisi' izledik. Programımıza renk katan bu gösterinin ardından sunucularımız İlknur Şanlı ve Uğur Eren güzel sunumlarıyla programımızı sonlandırdı. Törenin başından sonuna kadar teknik ekip olarak okulumuz öğrencilerinden Emirhan Vardar, Altan Ege Öktemer ve Ozan Uğur canla başla çalıştılar.

03-04-2022

Törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 03.04.2022 - Güncelleme: 03.04.2022 23:17 - Görüntülenme: 243