Etiket Sonuçları: 15 temmuz

Eyl

"19 Eylül Gaziler Günü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"  kapsamında, 19 Eylül 2023 tarihinde,  konferans salonumuzda bir anma töreni gerçekleştirdik.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için mücadele eden gazilerimizi; bağımsızlık ve demokrasi yolunda  canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla andığımız  törene Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz huzurunda saygı duruşu ve hemen ardından İstiklal Marşı 'nın söylenmesiyle başladık. Öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ve şiirleriyle devam eden programımız okul koromuzun söylediği marşlarla son buldu.

Anma törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 15 Temmuz Şehitleri Anma Birlik ve Demokrasi günü için öğrencilerimizle birlikte ilçemizin düzenlemiş olduğu törene katılmak için İskele Meydanı’nındaydık. Emeği geçen idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

21.09.2022 tarihinde konferans salonumuzda, 19 Eylül Gaziler Günü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenini gerçekleştirdik.

Geçmişten günümüze vatan savunmasında hayatlarını feda eden Şehitlerimiz ve vatan uğruna yaralanan Gazilerimiz anısına saygı duruşu ve hep birlikte okuduğumuz İstiklal Marşı'nın ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Hasan Yeşilyurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Fon müziği eşliğinde şiirler ve Şehitler Oratoryosu okundu. Konuşmalar yapıldı. Okul korosundan marşlar dinlendi.

Törenimiz, Okul Müdürü Sayın Neriman TOKATLIOĞLU'nun tüm öğrenci ve öğretmenlere hitaben duygu ve düşüncelerini dile getirdiği anlamlı konuşmasıyla sona erdi.

Anma törenimizde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.