Etiket Sonuçları: Teknoloji

Bilim Teknoloji ve İnternet Kulübü haftası dolayısıyla kulup öğrencilerimizin araştırmaları sonucu güncel teknoloji haberleri ile panomuz yenilenemiştir. Tüm öğrencilerimizi Bilişim Teknolojileri katında (1. kat ), yenilikleri takip etmek adına panomuzu okumaya davet ediyoruz.

Teknolojinin Bilinçli Kullanımi konulu seminerimize velilerimizden Ülkü Hanım katılmıştır. Bilişim sektöründe çalıştığı için konualara vakıf olması seminerimizin sohbet şeklinde geçmesini sağlamıştır. Geleceğe yönelik yapay zekanın hayatımıza etkilerini konu aldığımız seminerimiz verimli geçmiştir. Katılımından dolayı velimize ve semineri veren Bilişim Teknolojileri öğretmeni Özlem Bayram'a teşekkür ederiz.

Veli Akademileri tüm hızıyla devam ediyor. Tüm velilerimizi 23 Şubat'ta okulumuza bekleriz.

Ekm

13/10/2022 tarihinde okulumuzun 11/MELYAZ, 10/A ve 10/C sınıfları Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Harun  GÜRSOY ve Özlem BAYRAM eşliğinde İMEX Bilim ve Teknoloji Fuarına katılmıştır.