Etiket Sonuçları: Veli akademi

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz devam ediyor . 21.03.2024 tarihinde saat 12:00'de Songül ATAÇ öğretmenimizin rehberliğinde "Bağımlılıktan Korunma Semineri" olacaktır.

Seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Teknolojinin Bilinçli Kullanımi konulu seminerimize velilerimizden Ülkü Hanım katılmıştır. Bilişim sektöründe çalıştığı için konualara vakıf olması seminerimizin sohbet şeklinde geçmesini sağlamıştır. Geleceğe yönelik yapay zekanın hayatımıza etkilerini konu aldığımız seminerimiz verimli geçmiştir. Katılımından dolayı velimize ve semineri veren Bilişim Teknolojileri öğretmeni Özlem Bayram'a teşekkür ederiz.

Veli Akademileri tüm hızıyla devam ediyor. Tüm velilerimizi 23 Şubat'ta okulumuza bekleriz.

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz devam ediyor .İkinci seminerimiz 14.12.2023 tarihinde saat 12:00'de Songül ATAÇ öğretmenimizin rehberliğinde Okul Başarısında Ailenin Rolü "Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak" konusunda olacaktır.

Seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Veli akademileri kapsamında velilerimize seminer verilecektir.

Veli Akademileri kapsamında 29.04.2022 tarihinde saat 11.00'de "Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme" konulu seminerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL tarafından verildi.

Katılımcılara sağlımızı korumamız için yapmamız gerekenler; kişisel hijyen ve çevre temizliğinin,  gıda seçiminin, uyku düzeninin önemi ile teknolojinin yanlış kullanımının sağlığımız üzerindeki  etkileri anlatıldı. Faydalı bilgilerin edinildiği seminerimiz, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.