Etiket Sonuçları: bayram

Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile birlikte dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Panomuzu hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Şeyda TANGÖR, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Aslı GÜREL ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını ve milli mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.

Haz

Okulumuzda coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk Anma, Spor ve Gençlik Bayramımızdan görüntüleri video film haline getiren 11/M sınıfı öğrencimiz Emirhan VARDAR'a teşekkür ederiz

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu güzel töreni hazırlayan Edebiyat öğretmenimiz Gülay Tokgöz KANMAZ'a, Beden Eğitimi öğretmenimiz Muteber DEMİRKALE'ye,  Müzik öğretmenimiz Süheyla Subay'a ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ile beraber Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemini, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz bir törenle vurguladık. Canları pahasına vatanımızı koruyan aziz şehitlerimiz huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve devamında İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programımız,  Okul Müdürümüz Muhsin Yılmaz’ın anlamlı konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz tarafından, birbirinden güzel şiirler ve konuşmalar sunuldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemini anlatan kısa bir videonun ardından Müzik Öğretmenimiz Süheyla Subay’ın yönetimindeki okul koromuzun programına geçildi. Hepimizin eşlik ettiği şarkılarla törenimiz sona erdi.

Ekm

Cumhuriyet'imizin ilan edilişinin 99. yılını General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı panosunu okulumuz Matematik Öğretmeni Tijen Getiren ve öğrencilerimiz Kayra Davut Genç, Cem Çördük

Sidal Çalışkan, Ömer Faruk Daşdemir, iklim Yağmur Şehirli, Cemre Akkaya, Rabia Erdoğan

Ekin Oktar, Ayşe Yağmur Hayal ve Doruk Kumral hazırlamışlardır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Törenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Okul Müdür Yardımcımız Muhsin Yılmaz'ın ve Fizik Öğretmenimiz Serpil Gültepe'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından okulumuz öğrencilerinden Serhat Taşhan ve Ceren Nakaş "Akdeniz'e Doğru";Melek Dilay Reis ve Emir Değirmenci'nin birlikte okudukları "Mustafa Kemal'e Seslenme" şiirlerinin okunmasıyla devam etti. Okulumuz Müzik Öğretmeni Süheyla Subay yönetiminde okul koromuzun söylediği marşlarla son buldu. Törenimizin güzel sunumunu Elif Küçükgözgözoğlu ve Furkan Sertbaş adlı öğrencilerimiz birlikte yaptılar.

29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşüne okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Neriman TOKATLIOĞLU, Okul Müdür Yardımcımız Pelin ŞENDİL ,Tarih öğretmenimiz Ozan KANAT ve öğrencilerimiz katıldılar. 31.10.2022 Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle ayrıca bir tören daha gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

CUMHURİYET'İMİZİN 99.YILI KUTLU OLSUN!

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünde,  ülkemizin ve milletimizin  en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramımızı içtenlikle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad  ediyorum.

Ekm

29 Ekim 2022 Cumartesi Okulumuzdan 50 Öğrenci 2 Öğretmen eşliğinde Bağdat Caddesinde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı Resmi Geçit Törenine katılım sağlayacaktır.

Yürüyüşe katılım sağlamayan diğer öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı Töreni saat 10:00'da gerçekleştirilecektir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı"nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

102 yıl önce TBMM'yi kurarak bu güzel yurdu ve aydınlık bir geleceği bizlere emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle andığımız törenimizde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Müdür Yardımcısı Meltem ÇAKIR ve Halkla İlişkiler Öğretmenimiz Emel PÜLENT, günün anlam ve önemini açıklayan konuşmalarını yaptılar. Öğrencilerimizin şiirleriyle, oratoryo sunumlarıyla devam eden törenimiz,  Müzik Öğretmeni Süheyla Subay'ın yönetimindeki  okul koromuzun programıyla sona erdi.

Ekm

Ramazan Bayramımız tüm islam alemine kutlu olsun.

Bayramların birlik ve beraberlik   bağlarını güçlendirerek tüm  insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

Neriman TOKATLIOĞLU

Okul Müdürü