Etiket Sonuçları: garemtal

Haz

15/06/2023 tarihinde okulumuzda öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimizin eline sağlık :)

08.05.2023 tarihinde 9A ve 11 Melyaz sınıfı öğrencileri ile Matematik öğretmenimiz Dilek Erbil, İngilizce öğretmenimiz F. Hande Ocak ve Müdür yardımcımız Pelin Şendil rehberliğinde Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne Pati Dostlarımızı ziyarete gittiler.

Okulumuzda düzenlenen "Her Sınıfın Bir Meyve Ağacı Olsun" projesi kapsamında sınıflarımız kura ile ağaçlarını belirledi ve fidanlarını dikmeye başladılar.

Okulumuzda öğrencilerimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlanan kolilerimiz Mehmet Beyazıt Anadolu Lisesinde bulunan Kadıköy Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfına gönderilmeye devam etmektedir.