Etiket Sonuçları: kulup

16.05.2024  tarihinde 10C Sınıfı, 11B Sınıfı ve okulunuzda düzenlenen bilgi yarışmasında 1. olan öğrencilerimize gezi düzenlendi. Gezi Kulübü ve Bilim Teknoloji ve İnternet Kulübü Ögretmenleri tarafından düzenlenen gezi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin Tarihi Gezi programına katılarak gerçekleştirildi. Ögrencilerimizin teknolojik yenilikleri görmeleri ve deneyimlemeleri için Digital Deneyim Müzesi, tarihi güzelliklerimizin minyatürlerini görmek icin Miniatürk ve ışık gösterisi eşliğinde Panorama 1453 müzesini ziyaret edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.

Öncü Kadıköy Projesi kapsamında okulumuz müzik öğretmeni Suheyla SUBAY rehberliğinde öğrencilerimizin 12.05.2024 Pazar günü saat 12:00 -13:00 arası Özgürlük Parkında "Annelerimize Sevgilerimizle" konulu müzik dinletisi olacaktır. Tüm annelerimizi bekleriz.