Etiket Sonuçları: seminer

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz devam ediyor .İkinci seminerimiz 14.12.2023 tarihinde saat 12:00'de Songül ATAÇ öğretmenimizin rehberliğinde Okul Başarısında Ailenin Rolü "Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak" konusunda olacaktır.

Kas

Sevgili Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Veli Akademileri seminerlerimiz başlıyor.İlk seminerimiz 5.12.2023 tarihinde saat 12:00'de Sema Deniz YOLSAL öğretmenimizin rehberliğinde "Okuma Kültürü" konusunda olacaktır.

Eyl

04.09.2023 tarihi yeni eğitim öğretim yılımızın başlangıcıydı. 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere seslendi. Eba üzerinden gerçekleşen programın ardından Okul Müdürümüz Ömer Yüksel, Müdür Yardımcılarımız Pelin Şendil, Meltem Karadağ, Muhsin Yılmaz ve okulumuz öğretmenlerinin katıldığı sene başı toplantımızı gerçekleştirdik. GAREMTAL ailesi olarak tüm öğretmenlere, öğrencilere sağlıklı, huzurlu, mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ilkyardımın insan hayatında ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu farkındalıkla öğrencilerimizi eğitmek için Milli Eğitim Bakanlığı İlkyardım Eğitim Merkezi'nden gelen Eğitmen Kıymet Ramazanoğlu'nun verdiği ilkyardım eğitimi 17.03.2023 tarihinde saat 10:00'da okulumuz öğrencilerine sunulmuştur. İhtiyaç duydukça eğitimlerimiz devam edecektir.

Veli ve öğrencilerimize yönelik ilkyardım semineri 17 Mart 2023 Saat 10:00'da yapılacaktır.

Veli Akademileri Etkinliklerimiz devam ediyor.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda 15.12.2022 tarihinde 12:00'de

"Kadına Şiddet" konulu seminerimiz okulumuzun Rehber Öğretmeni Songül ATAÇ tarafından verilecektir.

Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2204-A, B, C ve D Ortaokul- Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin çağrı duyurusu başvuru ve yürütme süreçlerine dair uzaktan yapılacak olan bilgilendirme seminerleri afişleri ekte gönderilmiştir.

1000 Okul Projesi Kapsamında 25-05-2021 Salı Günü Saat:18.00'da Rehber Öğretmenimiz Songül ATAÇ tarafından "Psikolojik Sağlamlık" Semineri verilecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer online platform üzerinden yapılacak olup bilgiler sınıf öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ulaştırılacaktır.