Milli Eğitim Bakanlığımızın uzaktan eğitim sürecini anlattığı videoyu izlemek için tıklayınız.

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik patent/faydalı model yarışması başlıyor.

Patentle Türkiye sloganı ile başlayacak olan yarışma, liselerde patent/faydalı model konusunda farkındalık oluşturulması, öğrencilerin gelecekte profesyonel meslek hayatında veya akademik çalışmalarda kullanacakları teknik bilgilerle donatılması ve öğrencilerin ülkemizin teknolojik gelişmesinde önemli bir yer tutan buluş faaliyetlerine özendirilmesini amaçlamaktadır.

81 İl Valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi Gönderildi. Genelge için tıklayınız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca hazırlanan YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu, 8 Şubat 2021 Pazartesi gününden 11 Haziran 2021 Cuma gününe kadar saat 15.00'te öğrencilerin hizmetinde olacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için interaktif katılım sağlayabilecekleri ve sorularını yöneltebilecekleri dijital bir platform olan https://youtu.be/up0lsHOzsXA kanalını sınav gününe kadar takip edebilirsiniz.