Nis

OGM tarafından yayınlanan YKS Kampı Video ve PDFleri için  tıklayınız.

Nis

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ONLİNE (ÇEVRİM İÇİ) SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Sonuçları öğrenmek için tıklayınız.

Nis

2. dönem 1. ortak sınavlara giremeyen 12A- 12AH Sınıfı öğrencilerimizin mazeret sınavı programıdır.

Nis

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratarak otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler yaratmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Otizm Farkındalık Günü" olarak ilan edildi.

"Dünya Otizm Farkındalık Günü"  kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Neriman Tokatlıoğlu, öğretmen ve okul personelimizle röportaj yaptı.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak otizmin simgesel rengi olan mavi giyerek "Mavi Işık Yak Kampanyası"na destek verdik.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca hazırlanan YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu, 8 Şubat 2021 Pazartesi gününden 11 Haziran 2021 Cuma gününe kadar saat 15.00'te öğrencilerin hizmetinde olacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için interaktif katılım sağlayabilecekleri ve sorularını yöneltebilecekleri dijital bir platform olan https://youtu.be/up0lsHOzsXA kanalını sınav gününe kadar takip edebilirsiniz.