Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile birlikte dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Panomuzu hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Şeyda TANGÖR, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Aslı GÜREL ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri değerli Müdürümüz Ömer YÜKSEL için  süpriz doğum günü hazırladı herkese teşekkür ediyor ve Müdürümüzün doğum gününü kutluyoruz.

Nis

Belirli gün ve haftalar çerçevesinde "7 Nisan Kişisel verilerin Korunma Günü" olması nedeniyle BT öğretmenimiz Celil ÖZTÜRK önderliğinde okulumuzda öğrencilerimize Farkındalık yaratmak için seminer ve pano çalışması yapılmıştır.

Nis

Valiliğimiz himayelerinde yürütülen İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında 01-07 Nisan 2024 Ulusal Kanser Haftasında öğrencilerimize Farkındalık yaratmak için Zehra TAŞÇI öğretmenimizin önderliğinde  okulumuzda pano duzenlenmistir.

Nis

Kadıköy Öncü Sosyal Duyarlılık Projesi kapsamında "SEVGİ İYİLEŞTİRİR" diyerek çıktığımız bu yolda öğrencvilerimizle Acıbadem halkını "Hayven Sevgisiyle" birleştirdik.

Nis

03.04.2024 tarihinde okulumuz Kadıköy Belediyesi desteği ile öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iftar yemeği düzenlemiştir. Organizasyonun başından beri desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliği ve Okul İdaremize teşekkür ederiz.

Nis

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Kadıköy Belediyesinden temin edilen fidelerimizi Çevre Kulübü öğretmen ve öğrencilerimizle Okul Müdürümüz Ömer YÜKSEL eşliğinde bahçemize diktik.

Nis

Okulumuzda "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında Ahmet Ferit AKDAĞ eğitmenimiz tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize düzenlenen eğitimde; trafik kuralları farkındalığı, trafiği güvenli ve ulaşımı konforu kullanmaya yönelik verimli bir eğitim gerçekleşmiştir.Eğitmenimize teşekkür ederiz.

Kütüphane Haftası kapsamında okul kütüphanemizde okuma saati yaptık.

Garemtal'in Kitap Kurtları, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar  rehberliğinde "Öncü Kadıköy projesi " Her Yer Kütüphane" kapsamında oluşturdukları mekanda okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Kütüphanecilik Haftası kapsamında, edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar rehberliğinde  pano çalışması ve kitap sergisi etkinliği  gerçekleştirildi.

Kütüphanecilik Haftası kapsamında edebiyat öğretmenimiz Özlem Çuhadar rehberliğinde ilçemizde bulunan Kemal Tahir Kütüphanesi'ne gezi düzenledik. Kütüphanede   edebiyat belgeliğinin oluşturulma sürecini de ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz değerli şair ve yazarlarımıza dair çok sayıda belge ve materyali inceleme imkanı buldular.

Okulumuzun kütüphanesini yeniledik. Okulumuz kültür-edebiyat ve kütüphanecilik kulübü, öğrencilerimizin kütüphanemizden etkin  biçimde yararlanması  için kütüphanecilik haftasında kütüphanede okuma  ve kitap sohbeti etkinlikleri gerçekleştirecek.  Kütüphanecilik haftasında öğrencilerimizi yenilenen kütüphanemize bekliyoruz.

Kadıköy Öncü Projesi Sosyal Duyarlılık kapsamında Hayvanları Koruma Kulübü Öğrencileri ve Öğretmenleri Ebru ŞAHİN ve Hande OCAK başkanlığında ' Sevgi İyileştirir ' projesi SEVGİYLE devam ediyor.

Okulumuzda 19.03.2024-22.03.2024 tarihleri arasında meslek öğretmenlerine İSG Risk Değerlendirme ve okulumuz tüm öğretmenlerine farkındalık semineri verilmiştir.