Eyl

Tüm öğrencilerimizin dikkatine!! Haftasonu uygulanacak Hazirbulunuşluk sınavı takvimi yayınlanmıştır. Katılım zorunludur. Sınıflar 29.09.2023 Cuma günü eba dan tanımlanacaktır. Eba şifresi olmayan ogrenciler sınıf öğretmenlerinden şifresini alabilir.

Eyl

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kadıköy Hizmet Merkezi Meslek Danışmanları Sibel GÜNDÜ ve Bülent ŞAHİN, okulumuz 9. sınıf ve 10. sınıf öğrencilerine "Meslek Seçiminin Önemi, Mesleki Yönelim Test Bataryası ve Staj Portalı" konulu bir sunum gerçekleştirdiler. Sunum sonunda ise öğrencilerimizden gelen soruları cevapladılar.

Eyl

"19 Eylül Gaziler Günü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"  kapsamında, 19 Eylül 2023 tarihinde,  konferans salonumuzda bir anma töreni gerçekleştirdik.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için mücadele eden gazilerimizi; bağımsızlık ve demokrasi yolunda  canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla andığımız  törene Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz huzurunda saygı duruşu ve hemen ardından İstiklal Marşı 'nın söylenmesiyle başladık. Öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ve şiirleriyle devam eden programımız okul koromuzun söylediği marşlarla son buldu.

Anma törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 15 Temmuz Şehitleri Anma Birlik ve Demokrasi günü için öğrencilerimizle birlikte ilçemizin düzenlemiş olduğu törene katılmak için İskele Meydanı’nındaydık. Emeği geçen idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22 Eylül - 28 Eylül arasinda basvurular tamamlanacaktir

Eyl

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 9. sınıf öğrencilerimizin uyumunu sağlamak ve başarılarını bir zafer gibi taçlandırmak için velilerimizle buluştuk. Okul Müdürümüz Ömer Yüksel, 9. sınıf velilerimizi okula davet ederek velilerimizle bir tanışma toplantısı yaptı. Öğrencilerin eğitim ve öğretim sürecindeki okul ve aile iş birliğinin önemini vurguladı ve kendilerinin de artık General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesinin bir parçası olduğunu belirtti. Hep birlikte öğrencilerimiz için iyi dileklerde bulunup tanışma toplantımızı sonlandırdık. 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz adına güzel geçmesini diliyoruz.

Eyl

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak mutlu, başarılı bir nesilin mutluluğu ve başarıyı geleceğe taşıyacağı bilinciyle 9.sınıflarımızın alan tanıtımlarını yaptık. Öğrencilerimize istedikleri, başarılı olacakları alanları seçmeleri konusunda yardımcı olduk. İstedikleri alanlarda başarılarının daim olmasını dileriz.

Eyl

14 Eylül 2023 Perşembe Saat 09:00'da okul konferans salonunda Okul Müdürümüz Ömer YÜKSEL okulun işleyişi hakkında bilgilendirmeler yapmak ve szilerle tanışmak için toplantı yapacaktır. Katılmanız çok önemlidir.

Okul Yönetimi

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılına 11 Eylül 2023 Pazartesi 8:30 da başlıyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.

Eyl

04.09.2023 tarihi yeni eğitim öğretim yılımızın başlangıcıydı. 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere seslendi. Eba üzerinden gerçekleşen programın ardından Okul Müdürümüz Ömer Yüksel, Müdür Yardımcılarımız Pelin Şendil, Meltem Karadağ, Muhsin Yılmaz ve okulumuz öğretmenlerinin katıldığı sene başı toplantımızı gerçekleştirdik. GAREMTAL ailesi olarak tüm öğretmenlere, öğrencilere sağlıklı, huzurlu, mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Ağu

Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını ve milli mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun.

Ağu

Haz

15/06/2023 tarihinde okulumuzda öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimizin eline sağlık :)

Haz

12/06/2023 tarihinde okulumuz öğretmenleri Olcay Seval Albayrak, Şeyda Tangör , Tijen Getiren eşliğinde 9. Sınıf , 10. Sınıf, 11. Sınıf öğrencilerimizle Gülhane Parkı, Topkapı Saray’ına gezi  düzenlenmiştir.