"Kıymetli Velilerimiz,

Cumartesi saat 11.00 ' da Konferans salonunda okul Müdürümüz Neriman TOKATLIOĞLU okulun işleyişi hakkında bilgilendirmeler yapacak ve sizlere hitap edeceklerdir.

Katılımınız çok önemlidir.Sizler gelebilesiniz diye Cumartesi gününe planladığımız toplantımızda sizleri okulumuzda görmek istiyoruz.Saygılar

Okul Yönetimi

Eyl

21.09.2022 tarihinde konferans salonumuzda, 19 Eylül Gaziler Günü ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenini gerçekleştirdik.

Geçmişten günümüze vatan savunmasında hayatlarını feda eden Şehitlerimiz ve vatan uğruna yaralanan Gazilerimiz anısına saygı duruşu ve hep birlikte okuduğumuz İstiklal Marşı'nın ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Hasan Yeşilyurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Fon müziği eşliğinde şiirler ve Şehitler Oratoryosu okundu. Konuşmalar yapıldı. Okul korosundan marşlar dinlendi.

Törenimiz, Okul Müdürü Sayın Neriman TOKATLIOĞLU'nun tüm öğrenci ve öğretmenlere hitaben duygu ve düşüncelerini dile getirdiği anlamlı konuşmasıyla sona erdi.

Anma törenimizde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19 Eylül Gaziler Günü

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü İlçe Törenine Katıldık

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 20/09/2022 tarihinde Kadıköy Erkek İmamhatip Anadolu Lisesinde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü ile 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenine Okul Müdürümüz Neriman TOKATLIOĞLU, Müdür Yardımcımız Muhsin YILMAZ, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ertuğrul ŞAHİN ve öğrencilerimiz hep birlikte katıldılar. Vatanı uğruna savaşmaktan çekinmeyen gazi ve şehitlerimizin saygı ve minnetle anıldığı bu tören için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

2021-2022 Karne Törenimiz

2021-2022 eğitim öğretim yılını 17.06.2022 tarihinde tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini aldıktan sonra tören için okul bahçesinde hazır beklediler. Törenimiz, Okul Müdürümüz Neriman Tokatlıoğlu'nun konuşması ile başladı.

12.sınıfları temsilen öğrencimiz Efe Arslan konuştu. Beden Eğitimi öğretmenimiz Kıymet Ramazanoğlu'nun yönettiği çok güzel bir

bayrak ve flama devir teslimini izledik. 12.sınıf öğrencilerimizden Yiğit Mert Atik bayrağı 11.sınıf öğrencilerimizden Ozan Uğur'a bayrağı teslim etmiştir. Flamamızı 12/A sınıfı öğrencilerimizden Damla Fırat, 11.sınıf öğrencilerimizden Melda Nur Karhan'a devretmiştir. Okul müdürümüz tarafından

okul birincimiz Berk Çiçekler'e karne, başarı belgesi, onur belgesi ve hediye takdiminin ardından

okul birincisi Berk Çiçekler, ismini yaş kütüğüne çakmıştır. Temsili diplomalar 12. sınıf öğrencilerine sınıf rehber öğretmenleri Tuğba Parmaksız ve Ender Şamlıoğlu tarafından verilmiştir. Bütün bir yıl devamsızlık yapmayan 10/D sınıfından Ahmet Batıbeki olarak belirlenmiş ve bu öğrencimize belgesini, hediyesini Okul Müdürümüz Neriman Tokatlıoğlu vermiştir.

Onur Belgesi alan öğrencilerimizin isminin okunmasının ardından

okulumuzun Müzik Öğretmeni Süheyla Subay yönetimindeki koronun "Meslek Lisesi Marşı'nın" söylenmesi ile törenimiz devam etmiş, öğrencilerimizin çaldığı ve bir öğrencimizin söylediği eser sunulduktan sonra İstiklâl Marşı'mızın okunması ile törenimiz son bulmuştur. Bilişim Öğretmenimiz Tuğba Parmaksız muhteşem sunumuyla programımıza canlılık getirmiştir. Tören esnasında teknik destek veren öğrencimiz Emirhan Vardar yine desteğiyle yanımızdaydı. Törende emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Geleneksel Streetball turnuvamız öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 11/C sınıfından Tunahan Yurttav, 27 turnuvanın sayı kralı olmuştur. Turnuva boyunca gösterdiği performans nedeniyle  fair-play ödülünü 10/A sınıfından Tamer Uyar almaya hak kazanmıştır. Turnuva birincileri 10/A sınıfı öğrencilerimiz Burak Keskinkılınç, Furkan Ege Torun, Tamer Uyar, Eren Sarıcı'dır. Turnuva ikincileri ise 11/B sınıfından İsmail Yabir, Tomris Gözen, Batuhan Arif Yeşildağ, Samet Çoklar'dır. Turnuvada  üçüncülük madalyasını 11/C sınıfı almıştır. Turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri katılım ve sergiledikleri performans için tebrik ederiz.

Haz

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde yürütülen "Hayat Boyu Öğrenen Mahalle" projesi kapsamında okulumuzda açılmış olan makrome, kağıt rölyef kurslarımızın yılsonu sergisi düzenlenmiştir.

Emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini artırmak, onları inceleme ve araştırmaya yönlendirmek, empati kurmalarını ve farklı görüşlere saygı duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla okulumuzun konferans salonunda bir münazara yarışması düzenledik.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sema Deniz YOLSAL'ın  danışmanlığında, 9C sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada "İnsan hayatında para mı sağlık mı daha önemlidir." konusu işlendi.

Açılış konuşmasını Sema Deniz YOLSAL'ın yaptığı münazarada:

Hilal KARAGÜLLE, Rabia ERDOĞAN, Doruk KUMRAL ve Keren ESKİKÖY,  parayı;

Hüseyin GÖK, Emir Tunahan SEVER, Enes ALANCIK, Ege AYDIN ise sağlık tezini savundular.

Fizik Öğretmeni Serpil GÜLTEPE, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasan YEŞİLYURT ve  Tarih Öğretmeni Ozan KANAT' dan oluşan jürimizin oylarıyla "sağlık" tezini kazanan ekibimiz birinci oldu.

Jüriden en fazla oyu alarak yarışmanın ferdi birincisi olarak da Hüseyin GÖK seçildi.