İstanbul'un Fethi'nin 569. yıldönümünü  okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yılını Kutladık...

Atamızın gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılı, okulumuzda gurur ve coşkuyla kutlandı.

19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, okulumuzda " 19 Mayıs Milli Mücadele Yolculuğu" konulu seminer düzenlendi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı"nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

102 yıl önce TBMM'yi kurarak bu güzel yurdu ve aydınlık bir geleceği bizlere emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle andığımız törenimizde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Müdür Yardımcısı Meltem ÇAKIR ve Halkla İlişkiler Öğretmenimiz Emel PÜLENT, günün anlam ve önemini açıklayan konuşmalarını yaptılar. Öğrencilerimizin şiirleriyle, oratoryo sunumlarıyla devam eden törenimiz,  Müzik Öğretmeni Süheyla Subay'ın yönetimindeki  okul koromuzun programıyla sona erdi.

OKUL KÜTÜPHANESİNDE ŞİİR DİNLETİSİ DÜZENLEDİK

18- 24 Mart Yaşlılara Saygı ve 28 Mart- 3 Nisan Kütüphane Haftası vesilesiyle Türk Edebiyatının en ünlü kalemlerinden derlediğimiz çok güzel ve anlamlı şiirlerden oluşan bir dinleti düzenledik.

Okul Müdürü Neriman TOKATLIOĞLU'nun açılış konuşmasıyla başlayan dinletimizi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sema Deniz YOLSAL danışmanlığında ve Müzik Öğretmeni Süheyla SUBAY'IN değerli katkılarıyla okul kütüphanemizde gerçekleştirdik.

Halkla İlişkiler Bölümü 9A sınıfı öğrencileri Sudenaz DAŞ, Miraç Fırat GÖÇEROĞLU, Derya YALÇINKAYA, Şengül GÜMÜŞ, Taha Umut KATILMIŞ, Eylül KARABIYIK, Hilal KARAGÜLLE, Elif KOLUMAN, Ayşe Yağmur HAYAL birbirinden güzel şiirleri seslendirdiler. 11AH sınıfından Uğur EREN, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü okuyarak programımıza renk kattı. Mehmet Ali UÇAR, Ekin OKTAR ve Ceylin EYÜPOĞLU  teknik ekibimizde yer aldılar. Dinletimiz, okulumuzun adının yazılı olduğu kitap ayraçlarının katılımcılara hediye edilmesiyle son buldu.

Nis

07/04/2022 Kişisel Verileri Koruma Günü olması sebebiyle kişisel verilerin korunması konusunda farkındalık oluşturmak için Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından Siber Güvenlik ve Bilinçli Sosyal Medya kullanıcıları oluşturmak adına gerekli proje sunuları tüm sınıflara izletildi.